Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valve-tec Oy


 

Valve-tec Oy on perustettu vuonna 2017, joka edustaa Valvitalian tuotteita Suomessa. 

 

 

 

Valvitalia


 

Valvitalia on alansa johtava yritys suunnittelussa ja tuotannossa öljy-, kaasu- ja sähköteollisuuteen. Yrityksen päätuotteita ovat venttiilit, toimilaitteet, lämmönvaihtimet, suodattimet, putkisovitteet, laipat, mittauslaitteistot kaasun, nesteen säätelyyn ja palonsammutusjärjestelmät. Valvitalia edustaa laatua tuotteissaan, sekä palvelussa.

 

Valvitalian säätöventtiili segmentti on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Segmentti on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan säätöventtiilejä. Tuotteiden käyttökohteita ovat voimalaitokset, kemikaali-, öljy- ja kaasuteollisuus. Turbiinin hätäsulkuventtiileissä hyödynnetään patentoitua PRVD menetelmää.

 

Valvitalian ydinvoima segmentti on yksi alan johtavista toimittajista ydinvoimasektorilla. Asiakkaina toimii AREVA, WESTINGHOUSE, EDF, ENEL and ANSALDO NUCLEARE.

 

Segmentti suunnittelee ja valmistaa venttiilejä, toimilaitteita, laippoja, sovitteita, suodattimia ja painesäiliöitä. Tuotteille on saatavissa seuraavat paineluokat ASME B&P Vessel Code, RCCM, RCCE. Kaikki venttiilityypit (kiilaluisti-, tulppa-, takaisku-, istukka- pallo-, läppä- ja säätöventtiilit) ovat saatavilla kaiken kokoisina valettuna tai taottuna.

 

Valvitalian ydinvoima tuotteet ovat sertifioitu kansainvälisillä standardeilla esimerkiksi ASME U STAMP. Valvitalialla tutkii ja kehittää uutta teknologiaa ja suojajärjestelmiä yhteistyössä Pavia Yliopiston kanssa.

 

 

 Vitas


 

Vitas on valmistanut vuodesta 1965 lähtien kiila-, istukka- ja takaiskuventtiilejä. Venttiilit ovat standardisoitu API 6A, API 6D ja API 600 standardeilla. Venttiilit ovat saatavilla puolesta tuumasta aina 72 tuumaan asti valitsemillasi materiaaleilla. 

 

 

Delta Valves Europe


 

Delta Valves Europe on valmistanut vuodesta 1993 lähtien tulppaventtiilejä öljy- ja kaasuteollisuuteen. Asiakkaina ovat johtavat kansainväliset yritykset näillä sektoreilla. Venttiilit ovat API6D ja BS 6755 sertifioituja.

 

 

Dyna-lok


 

Dyna-lok valmistaa laadukkaita läppäventtiilejä vaativiin olosuhteisiin öljy-, kaasu- ja kemianteollisuuteen. Venttiilit ovat myös saatavilla kryogeeni väliaineille, jotka soveltuvat LNG käyttökohteisiin.

 

 

Rotor V.S


Rotor V.S on aloittanut toimintansa vuonna 1967. Yritys valmistaa palloventtiileitä maakaasu- ja kemianteollisuuteen. Tuotteiden vahvuus on niiden yksinkertaisuus ja luotettavuus. Palloventtiilit ovat saatavilla TOP-Entry ja SIDE-Entry malleina.

 

 

Thevignot & Vanadour


 

Thevignot & Vanadour valmistaa tulppa- ja läppäventtiileitä teollisuuteen. Tuotteet valmistetaan Italiassa Pavian tehtaalla. Venttiilit ovat korkealaatuisia ja ne ovat saaneet hyvää palautetta alan johtavilta toimijoilta.

 

 

Broady


 

Broady on aloittanut toimintansa vuonna 1902. Yritys on erikoistunut valmistamaan varoventtiileitä teollisuuden eri osa-alueille. Venttiileille on myönnetty ASME (American Society of Mechanical Engineers), DNV (Det Norske Veritas), Nippon Kaiji Kyokai (Class NK), LR (Lloyd’s Register) sertifikaatit.

 

 

Tecnoforge


 

Tecnoforge on perustettu vuonna 1965. Jokainen valmistettu tuote tarkistetaan ja ne vastaavat kansanvälisiä säädöksiä ja standardeja. Tuotteille on myönetty TÜV Nord, BS OHSAS, Bureau Veritas sertifikaatit.

Yritys valmistaa noin 2 miljoonaa tuotetta vuodessa ja ne tuotetaan Pohjois-Italiassa.

 

 

Nuova Giungas


 

 

is the global leader in designing and manufacturing Monolithic Insulating Joints delivering superior performance in cathodic protection to Oil and Gas pipelines both for upstream, midstream and downstream operations.

As a single product company NG is specialized in state-of-the-art engineered MIJs for mission critical applications and extreme service conditions.

Established in 1965, headquartered in Italy is now part of Valvitalia Group, leader in manufacturing valves, actuators, fittings, flanges, Gas and Fire Fighting Systems, for the Energy, Civil and Marine industries.